Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulur.

Rüyada evde temizlik yapıldığını gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada banyo yapıp temizlenmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada temizlik yapıldığını görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada badana yapılan ev görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış boş ev görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada ev yapıyor görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yapılmamış ev görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Rüyada yapılı ev görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments