Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla ıslandığını görmek

Rüyada suyla ıslandığını görmek

Rüyada suyla ıslandığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada suyla ıslandığını gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Rüyada suyla ıslandığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet eder.

Rüyada suyun altında ıslanmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada suyla ıslanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suyla ıslanmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak şansının da açık olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments