Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla temizlik yapmak

Rüyada suyla temizlik yapmak

Rüyada suyla temizlik yapmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada suyla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, şansın açılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyla temizlik yapmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve temizlik yapmak işlerinin büyüyeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada temizlik yapmak borç içinde bir yaşam süreceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasına temizlik yapmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ev temizliği yapmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments