Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zorlukların son bulacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çalışmalarının artacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla temizlik yapmak aile içinde husumet gelişeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada temiz suya idrar yapmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada temiz çamaşır giymek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada temiz çamaşır sermek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmış temiz çamaşır görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek isabetli adımlar atacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments