Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir denizde yüzmek

Rüyada temiz bir denizde yüzmek

Rüyada temiz bir denizde yüzmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada temiz bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada temiz denizde yüzmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, bereketli ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, geriye doğru gideceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz bir denizde yüzmek özgüveninde artış yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz gölde yüzmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işarettir.

Rüyada temiz bir suda yüzmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz havuzda yüzmek düşmanından kurtulmaya, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments