Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda yıkanmak

Rüyada temiz suda yıkanmak

Rüyada temiz suda yıkanmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada temiz suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda balıklar görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda yürümek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada temiz suda balık yakalamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suda yıkanmak yetkili bir göreve atanacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments