Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın mezarını görmek

Rüyada babanın mezarını görmek

Rüyada babanın mezarını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada babanın mezarını gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ölmüş babayı mezarda görmek bütçesinin küçüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın mezarını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada anne babasının mezarını görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ölen babamın mezarını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada babayı mezara gömmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada babasının mezarını açmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments