Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, variyet sahibi olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kişinin şansının artacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan ruh çıktığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan su çıktığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada mezardan insan çıktığını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek maddi gücünün azalacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ölülerin mezardan çıktığını görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan çıktığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments