Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz beyaz perde görmek

Rüyada temiz beyaz perde görmek

Rüyada temiz beyaz perde görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yatırımların heba olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulur.

Rüyada temiz beyaz perde gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada temiz beyaz perde görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz perde takmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz perde görmek yüzün güleceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada yeni beyaz perde görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz perde kesmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve yeşil perde görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz perde astığını görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde almak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments