Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz mavi su görmek

Rüyada temiz mavi su görmek

Rüyada temiz mavi su görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz mavi su gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Rüyada temiz mavi su görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz mavi deniz görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada temiz akar su görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su aramak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su temiz su görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına tabir olunur.

Rüyada temiz su içtiğini görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, zorlanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada akar temiz su görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada kuyuda temiz su görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments