Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su temiz su görmek

Rüyada su temiz su görmek

Rüyada su temiz su görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada su temiz su gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Rüyada temiz dereden su içmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada saf temiz su görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su deniz görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evinde temiz su görmek kısmetlerinin bol olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, galibiyetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada yere temiz su dökmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına inanılır.

Rüyada temiz ve berrak su görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments