Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun içinde balık görmek

Rüyada kuyunun içinde balık görmek

Rüyada kuyunun içinde balık görmek zor bir durumda kalacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sorununu kolayca çözeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde balık gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuyunun içinde balık görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde balık görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun içinde bebek görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Rüyada kuyunun içinde gelinlik görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalettir.

Rüyada ev içinde kuyu görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kuyu görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, işlerinin duracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments