Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz külot görmek

Rüyada temiz külot görmek

Rüyada temiz külot görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada temiz külot gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada temiz külot görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Rüyada temiz külot giymek hakkını savunamayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada külot saklamak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada külot değiştirmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı külot giymek sıkıntılarını atlatacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek yolunun açılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının külotunu giymek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap almak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments