Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz koyun yünü görmek

Rüyada temiz koyun yünü görmek

Rüyada temiz koyun yünü görmek kırılan kalplerin barışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada temiz koyun yünü gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada temiz koyun yünü görmek üzüntü duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz yün görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, ayaklandıracağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda yün yıkamak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada koyun yün görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, isteklerine kulak vereceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada koyun yün yıkamak sıkıntılarından arınacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulur.

Rüyada yünlü koyun görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments