Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış temiz yün görmek

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış temiz yün gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, günah ve suç işleyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz koyun yünü görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada temiz yün görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada temiz suda yün yıkamak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yünden yatak yapmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada yün ceket giymek çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulur.

Rüyada denizde yün görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, malında azalmaya delalettir.

Rüyada evin içinde yün görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments