Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz koltuk altı görmek

Rüyada temiz koltuk altı görmek

Rüyada temiz koltuk altı görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet eder.

Rüyada temiz koltuk altı gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Rüyada temiz koltuk altı görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altını temiz görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını almak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments