Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılı yolmak

Rüyada koltuk altı kılı yolmak

Rüyada koltuk altı kılı yolmak alışveriş yapacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, maddi güç elde edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, başarıya giden yollarını açacağına, yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunların artacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments