Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altını temiz görmek

Rüyada koltuk altını temiz görmek

Rüyada koltuk altını temiz görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altını temiz gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada koltuk altını temiz görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada temiz koltuk altı görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kötü noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada koltuk altında saç görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altında çıban görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, zorlukların aşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında yara görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments