Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı görmek

Rüyada koltuk altı görmek

Rüyada koltuk altı görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek borçların hafifleyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak hasret çekileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz koltuk altı görmek ticarette yol katedeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı traşı olmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılı almak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak yeni bir başlangıç yapmaya, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments