Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz kıyafet almak

Rüyada temiz kıyafet almak

Rüyada temiz kıyafet almak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, iç açıcı sözlere, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz kıyafet almak gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Rüyada temiz kıyafetler görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zararını tamamen kapatacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine delalettir.

Rüyada temiz kıyafet almak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kıyafet görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada temiz kıyafet giymek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada temiz işyeri görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, bir daha kopmayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalettir.

Rüyada temiz okul görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını temizlik yaparken görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments