Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını temizlik yaparken görmek

Rüyada arkadaşını temizlik yaparken görmek

Rüyada arkadaşını temizlik yaparken görmek doyasıya sefasını süreceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kötü karakterli bir kadına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yağmur yağmamasına, gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını temizlik yaparken gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını temizlik yaparken görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çok mutsuz olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının temizlik yaptığını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada temiz tuvalet temizlemek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada temiz alan görmek borcunun kalmayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz bebek bezi görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altını temiz görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada temiz denizde boğulmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet temizlemeye çalışmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments