Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz kıyafet giymek

Rüyada temiz kıyafet giymek

Rüyada temiz kıyafet giymek parasının pul, malının da hiç olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Rüyada temiz kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada temiz kıyafet giymek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kıyafetler görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kıyafet almak vaaz ve nasihate, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kıyafet görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada temiz çamaşır giymek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, başarılarının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ayakkabı giymek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada temiz elbise giymek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret eder.

Rüyada temiz çorap giymek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments