Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz kıyafetler görmek

Rüyada temiz kıyafetler görmek

Rüyada temiz kıyafetler görmek başarılar elde edileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kıyafetler gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada temiz kıyafet almak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada temiz kıyafet görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada temiz kıyafetler görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet eder.

Rüyada temiz kıyafet giymek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, rahata ereceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine işarettir.

Rüyada hastanede temizlik yapmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz yapmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişçide diş temizletmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada temiz peçete görmek borçlarının azalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments