Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz okul görmek

Rüyada temiz okul görmek

Rüyada temiz okul görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz okul gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Rüyada temiz okul görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada okulda temizlik yapmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulun içinde görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına delalet eder.

Rüyada okul yaptırmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Rüyada özel okula gitmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul zili görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri okulda okumak düzenli bir işe girileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada okulda namaz kıldığını görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments