Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz ev görmek

Rüyada temiz ev görmek

Rüyada temiz ev görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, konfor içinde olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ev gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Rüyada temiz bir eve girmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, makamının tehlikeye gireceğine işaret eder.

Rüyada geniş temiz ev görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski evde temizlik yapmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işarettir.

Rüyada evde temizlik yapmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet eder.

Rüyada güzel ve temiz ev görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Rüyada temiz ferah ev görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, düzeninin bozulacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni temiz ev görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş ev görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments