Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz eşya görmek

Rüyada temiz eşya görmek

Rüyada temiz eşya görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, geri planda kalacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işarettir.

Rüyada temiz eşya gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Rüyada temiz eşya görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada temiz el görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Rüyada avret yerini temiz görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada köpüklü temizlik yapmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede temizlik yapmak işlerin ters gideceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Rüyada çok temiz su görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle temizlenmek gelir kaybedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda yıkanmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, işlerinde kara geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments