Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz el görmek

Rüyada temiz el görmek

Rüyada temiz el görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada temiz el gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada ellerini temiz görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, üzeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda elini yıkamak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, mutlu olacağınıza delalet eder.

Rüyada temiz el görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz güzel ev görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada temizlendiğini görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada temiz kokmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada temiz diş görmek zenginlik içinde olacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada temiz bahçe görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments