Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz derede yüzmek

Rüyada temiz derede yüzmek

Rüyada temiz derede yüzmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bereketinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada temiz derede yüzmek gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Rüyada temiz derede yüzmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz berrak dere görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada temiz bir dere görmek huzurunun bozulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet eder.

Rüyada temiz dere görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, terfi edeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada temiz akan dere görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada derede temiz su görmek en yüksek makamlara oturacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Rüyada temiz dereden su içmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz derede yürümek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments