Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz dere görmek

Rüyada temiz dere görmek

Rüyada temiz dere görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kişinin rahat edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada temiz dere gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Rüyada temiz derede yürümek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işarettir.

Rüyada temiz dere görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işaret eder.

Rüyada derede temiz su görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada temiz derede yüzmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada temiz akan dere görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Rüyada temiz bir dere görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzgün ve hasta olacağına, daha rahat para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz berrak dere görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz dereden su içmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments