Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir dere görmek

Rüyada temiz bir dere görmek

Rüyada temiz bir dere görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada temiz bir dere gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Rüyada temiz dere görmek yüzünün de güleceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz dereden su içmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz derede yürümek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak dere görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede temiz su görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada temiz bir dere görmek kazancın günden güne düşeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz derede yüzmek yolunun açılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz akan dere görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments