Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş defter görmek

Rüyada boş defter görmek

Rüyada boş defter görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, zor bir döneme girileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, sevinçli haberler geleceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına inanılır.

Rüyada boş defter gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada boş defter görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada boş beyaz defter görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet eder.

Rüyada nikah defteri imzalamak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada defter sayfası görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni defter görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazılı defter görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada defter çalmak böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada amel defterini okumak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments