Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defter yakmak

Rüyada defter yakmak

Rüyada defter yakmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret eder.

Rüyada defter yakmak gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada defter yakmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük defter görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada dolu defter görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet eder.

Rüyada amel defterini almak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada defter aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü defter görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada defter çalmak sorunlarının yakında biteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski defter görmek hasta ve zor geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments