Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli defter görmek

Rüyada kareli defter görmek

Rüyada kareli defter görmek sürekli yerinde sayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kareli defter gördüyseniz:

  • Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir.

Rüyada kareli defter görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek bilincin artacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işarettir.

Rüyada kareli gömlek giymek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kareli ceket görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kareli ceket giymek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kare ayna görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, karlı işler alacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Rüyada kareli kumaş görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, insanlara öncülük edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments