Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda temiz su görmek

Rüyada havuzda temiz su görmek

Rüyada havuzda temiz su görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada havuzda temiz su gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada temiz havuz suyu görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda temiz su görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işarettir.

Rüyada temiz havuza girmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz havuza atlamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz havuz görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, düşmanların barışacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek çok büyük üzüntü duyacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz havuzda yüzmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yokluğa düşeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments