Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir ev görmek

Rüyada temiz bir ev görmek

Rüyada temiz bir ev görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, afiyette olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir ev gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Rüyada çok temiz bir ev görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ev temizliği yapmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hasret içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada evi temiz görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, cesaretinin yerine geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalettir.

Rüyada evi temizlik yapmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski temiz ev görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde temizlik yapmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Rüyada evde temiz su görmek zararların üst üste geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments