Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok temiz bir ev görmek

Rüyada çok temiz bir ev görmek

Rüyada çok temiz bir ev görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada çok temiz bir ev gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada temiz ferah ev görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada temizlenmiş ev görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz temiz ev görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel ve temiz ev görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi temiz su basması görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ve büyük ev görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulur.

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, başına türlü belalar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temizliği yapmak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments