Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir dere görmek

Rüyada berrak bir dere görmek

Rüyada berrak bir dere görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet eder.

Rüyada berrak bir dere gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada berrak bir dere görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada berrak akan dere görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada derede berrak su görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada berrak dereden geçmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada berrak dere görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet eder.

Rüyada temiz berrak dere görmek kazancın düşeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada berrak bir suya girmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde berrak su görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments