Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak dere görmek

Rüyada berrak dere görmek

Rüyada berrak dere görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, elde edilen nasibin artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak dere gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada berrak bir dere görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada derede berrak su görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz berrak dere görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak akan dere görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak dere görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, konforunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak dereden geçmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, eskileri yâd edeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada berrak su içinde balık görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak denize atlamak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments