Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tellere tırmanmak

Rüyada tellere tırmanmak

Rüyada tellere tırmanmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada tellere tırmanmak gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Rüyada tele tırmanmak haneye bereket geleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada tel örgüye tırmanmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tellere tırmanmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Rüyada tel toka almak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada dikenli telden atlamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişe teli takmak huzurunu kaybedeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eşyaların yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik telli görmek daha sık bir araya geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telli babayı görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments