Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel toka almak

Rüyada tel toka almak

Rüyada tel toka almak büyük bir projeye girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, bilgilerle donanacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kötü halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tel toka almak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada siyah tel toka görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tel toka görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına tabir olunur.

Rüyada tel toka bulmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tel toka takmak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tel toka almak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük adımlar atacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Rüyada tel toka toplamak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işarettir.

Rüyada saç tel toka takmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tel toka çalmak düşmanların önlerinin açılacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments