Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonda maç izlemek

Rüyada televizyonda maç izlemek

Rüyada televizyonda maç izlemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, deneyim kazanacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada televizyonda maç izlemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada televizyonda maç izlemek huşu içinde devam edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada futbol maçı izlemek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada basket maçı izlemek her geçen gün daha ünlü olunacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbol maçı izlemek daha başarılı ve kazançlı olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret eder.

Rüyada maç izlediğini görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tribünde maç izlemek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada stadyumda maç izlemek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet etmektedir.

Rüyada maç izlemek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments