Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kırılması görmek

Rüyada televizyon kırılması görmek

Rüyada televizyon kırılması görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada televizyon kırılması gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon kırılması görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman televizyon görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada televizyonda ünlü görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada televizyon sehpası görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret etmektedir.

Rüyada televizyon masası görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak bütçesinin genişleyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, idealist kimse olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayse

Merhaba rüyamda 3 yaşındaki kızımın elinde koca bir bıçak.bicagin dart niyetine TV ye fırlatıyor ve ekran gidiyor bizde şaşırıp kaliyoruz