Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kırdığını görmek

Rüyada taş kırdığını görmek

Rüyada taş kırdığını görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada taş kırdığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Rüyada taş kırdığını görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ayna kırdığını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kırdıgını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırda çiçek görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Rüyada tütün kırdığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, yıkılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birşey kırdığını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments