Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yumurta kırdığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar kırdığını görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kırda piknik yapmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tütün kırdığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hoşluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada camı kırdığını görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada fındık kırdığını görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada tabak kırdığını görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments