Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık kırdığını görmek

Rüyada fındık kırdığını görmek

Rüyada fındık kırdığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ailenin büyüyeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine inanılır.

Rüyada fındık kırdığını gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada fındık kırdığını görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada ayna kırdığını görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kırda piknik yapmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada cam kırdığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sigara kırdığını görmek sıkıntılarının biteceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments