Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon görmek

Rüyada televizyon görmek

Rüyada televizyon görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, anne baba duası alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada antika televizyon görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon kurmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada televizyon izlemek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine işarettir.

Rüyada çok büyük televizyon görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada televizyon almak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulur.

Rüyada televizyon kaybetmek kötü gününden de geri duracağına, takdir edileceği işler yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık televizyon görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, tüm dileklerin tutacağına, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments