Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunun parçalandığını görmek

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonunun parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir.

Rüyada telefonun parçalandığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Rüyada vücudundan parça koparmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın parçalandığını görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü parçası görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Rüyada alyansın parçalandığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yedek parça görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments