Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun parçalandığını görmek

Rüyada telefonun parçalandığını görmek

Rüyada telefonun parçalandığını görmek terfi alacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Rüyada telefonun parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada telefonun parçalandığını görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek her konuda gelişme gösterileceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada etinin parçalandığını görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine inanılır.

Rüyada ağaç parçaları görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada yerde ekmek parçası görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ciğerleri parçalanmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada cam parçası yutmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments