Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedek parça görmek

Rüyada yedek parça görmek

Rüyada yedek parça görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada yedek parça gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada yedek parça görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin parçalandığını görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Rüyada elbiselik parça görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar parçası görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığın parçalandığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam parçaları toplamak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments