Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansın parçalandığını görmek

Rüyada alyansın parçalandığını görmek

Rüyada alyansın parçalandığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada alyansın parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada alyansın parçalandığını görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet eder.

Rüyada alyansının parçalandığını görmek torunlarına dahi yeteceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişinin parçalandığını görmek geçim derdi yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada helikopterin parçalandığını görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet eder.

Rüyada insanların parçalandığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar parçası görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kan parçaları görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada hamur parçası görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments